The perfect guide to the casino

Philip Billing og co. spillede 0-0 mod Watford og kæmpe drama mellem Brighton og Everton

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Der var ikke rigtig gang i målene, da Bournemouth og Philip Billing skulle en tur til Watford.

Her mødte man bundproppen i Premier League, der for alvor har brug for at få nogle sejre i hus, hvis de ikke vil rygere endnu længere væk fra overlevelsen. Det skete dog for alvor ikke i dagens kamp, da det blev til en 0-0’er mod Bournemouth. Danske Billing havde dog et fint forsøg i 1. halvleg, men desværre for danskeren blev det ellers fine forsøg blokeret. 0-0 kampen gør, at Bournemouth nu har fået en ok start på sæsonen, da det er blevet til 12 point i ni kampe.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

West Ham tog imod Sheffield United, som kom fra en flot 1-0 sejr over Arsenal. Her skulle det dog heller ikke blive til en målfest, da det endte 1-1. West Ham kom foran kort inden pausen, da Robert Snodgrass scorede, men i det 69. minut udlignede Lys Mousset til kampens resultat 1-1.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

I kampen mellem Brighton og Everton skulle vi dog både få mål og drama for alle pengene. Everton er inde i en rigtig dårlig stime, da man havde tabt fire ud af de sidste fem ligakampe. Den stime skulle dog fortsætte og det startede, da Pascal Groß scorede efter kun 15 minutter. Everton kom dog hurtigt igen, da de scorede fem minutter efter via et hjørnespark. Efter Pascal Groß fik bolden i kassen igen, blev scoringen annulleret med hjælp fra VAR og i stedet skulle Everton komme foran 1-2, da Dominic Calvert-Lewin scorede i det 74. minut, men også den føring hold ikke meget mere end fem minutter. Her scorede Neal Maupay nemlig via et straffespark. Det gik så helt galt for Everton i overtiden, da Brighton slog igennem på en kontra og et indlæg langs jorden blev sendt i kassen af kaptajn Lucas Digne, der prøvede at smide bolden forbi mål.

Everton har nu tabt seks ud af 10 kampe i sæsonen, og har blot 10 point efter 10 kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top