The perfect guide to the casino

Vild afsløring: Barcelona skylder Liverpool KÆMPE millionbeløb for Coutinho handel

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Det kan godt være, at FC Barcelona hentede Philippe Coutinho for snart to år siden, men det betyder ikke, at alt ved den handel, er på plads.

Prisen skulle have været omkring 145 millioner euros eller lige under 1,1 milliarder kroner. Hertil kom en række bonusser, men ligemeget hvad, en enorm sum. Philippe Coutinho er i denne sæson udlejet til Bayern München, men er stadig ejet af FC Barcelona. Ifølge den spanske avis AS, så har Barcelona stadig en kæmpe gæld fra Coutinho handlen.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Mediet skriver nemlig, at Liverpool mangler at modtage 84 millioner pund eller omkring 700 millioner kroner for Coutinho, og at Barcelona i alt skylder 232 millioner pund eller omkring 1,9 milliarder kroner til andre klubber. Den spanske storklub skulle dog også mangle at modtage 67 millioner pund eller omkring 560 millioner kroner fra andre klubber, herunder 183 millioner kroner fra Everton.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Hvornår Liverpool så står til at modtage alle de millioner melder AS ikke om, men en ting er sikkert. Efter den kæmpe handel har Liverpool i den grad klaret sig godt uden den brasilianske stjerne, imens det har haltet for Barcelona, da Coutinho aldrig formåede at tage over for Neymar.

Philippe Coutinho har kontrakt med FC Barcelona indtil 2023, og har indtil videre spillet 76 kampe for klubben. Her er det blevet til 21 mål og 11 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top