The perfect guide to the casino

Husker du Emil Larsen, der måtte stoppe karrieren som 26-årig? Dette laver han idag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Den 11. november 2012, fik Emil Larsen debut på det danske landshold, da han spillede 45 minutter i en venskabskamp mod Tyrkiet.

Senere hen skulle han få seks landskampe til, blandt andet to kampe i VM kvalifikationen. Mere blev det dog ikke til for den tidligere Lyngby og OB-stjerne, og det var der en helt særlig grund til. Emil Larsen måtte nemlig stoppe karrieren i en alder af 26 år, grundet en slem knæskader der gjorde, at det var umuligt at fortsætte karrieren.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Da han stoppede i 2017, gik han direkte ind som scout i Lyngby BK, men det job sagde han op sidste år, og nu udlever han i stedet sin drøm. Han er nemlig blevet selvstændig, og har startet virksomheden ‘Smartiie’, som leverer personlige benskinner. Grunden til, at det blev netop dette, har han uddybet i et længere interview med BT.dk.

– Jeg tænkte tilbage på mig selv. Jeg havde Ronaldinho som idol. Jeg ville gøre alt som ham og være ligesom ham. Det er er jo sådan, jeg er vokset op, og det er sådan, jeg forestiller mig, unge drenge har det, lød det fra Emil Larsen.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

I det lange interview, kommer han blandt andet ind på, hvor hårdt det har været at opgive sin karriere som fodboldspiller alt for tidligt. Emil Larsen spillede som ung i Lyngby, og rykkede senere hen til OB, før turen gik til USA, hvor Columbus Crew skrev under på en kontrakt med danskeren.

– Min værste periode var lidt før, jeg stoppede. Jeg kunne godt mærke, det var der, det bar henad. Jeg havde svært ved at acceptere det og kunne mærke, jeg havde en dårlig periode. Det kunne mine omgivelser nok også. Folk kender også fodboldverdenen. Man snakker ikke om følelser, det er svært at komme ud med, der også afslører, at han er åben for at vende tilbage til fodboldverdenen i en bestemt stilling.

– Det skal helt sikkert være sportsdirektør, hvis jeg skal ind i en fodboldklub eller noget lignende. Lige nu har jeg slet ikke de tanker. Jeg tror ikke, man kan sige, hvad fremtiden bringer. Lige nu fokuserer jeg på det her. Jeg har et drive og glæder mig hver dag, og så må vi se, sluttede Emil Larsen af.

Emil Larsen spillede henholdsvis 114 og 89 kampe for OB og Lyngby. I OB blev det til 17 mål og 13 assists, imens det i Lyngby blev til 25 mål og 10 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top