The perfect guide to the casino

Verdensstjernerne må ikke forlade byen: Her er bødelisten i Real Madrid

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Det er dyrt at gå glip af en træning i Real Madrid – men ikke så dyrt, at de højtlønnede fodboldspillere ikke har råd til det.

Svenske Aftonbladet citerer det spanske tv-program Deportes Cuatro, der er kommet i besiddelse af en bødeliste for Real Madrids professionelle spillere.

Spillerne skal for eksempel have bestemt tøj på ved pressekonferencer. Og de må ikke forlade Madrid på en fridag, uden at de på forhånd har fået klubbens tilladelse.

Det er heller ikke tilladt at deltage i medieaktiviteter, som klubben ikke har godkendt. Overtræder man disse regler, koster det bøder mellem 1.800 og 7.400 danske kroner, skriver Aftonbladet.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

At komme for sent til træning koster også mellem 1.800 og 7.400 kroner – afhængig af, hvor stor forsinkelsen er. Kommer man slet ikke til træning, venter der en bøde på 22.500 kroner.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Når der er ferie, får hver enkelt spiller et træningsprogram med sig. Kommer man tilbage med lidt for mange feriekilo, venter der en bøde på 1.800 kroner. Den kan stige, hvis man er for længe om at komme af med kiloene.

Stadig er det dog et greb i lommen for de spillere, der tjener mange millioner om året.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top