The perfect guide to the casino

Nye afsløringer: Glem de 600 mio. kroner – Her er Martin Ødegaards frikøbsklausul: SÅ mange milliarder koster han

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Hvad der først var et rent PR-køb, kan i sidste ende vise sig at være løsningen på Real Madrids krise.

Tilbage i 2015, tog Real Madrid overskrifterne verden over, og især i Skandinavien, da de hentede Martin Ødegaard i Strømgodset. Han var udset som Norges næste supertalent, og selvom mange mente, at Real Madrid var et for stort skridt for den meget unge nordmand, så tog han alligevel chancen.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Her over fire år senere, har han stadig sit gennembrud i Real Madrid til gode. I sommers blev han udlejet til Real Sociedad på en to-årig lejeaftale, og her er han i den grad igang med at slå sit navn fast. Den 20-årige nordmand er allerede blevet kåret til månedens spiller og har i syv kampe, leveret to mål og to assists. Hans præstationer i Sociedad skulle angivenligt have fået klubber som Arsenal og Manchester City, til at holde øje med ham.

Der blev først meldt om, at prisen på Ødegaard var lige omkring 600 millioner kroner, men nu afslører den spanske avis Marca, at det slet ikke er nok. For hvis Real Madrid har planer om at beholde ham, så skal hans frikøbsklausul indløses, før de sælger ham. Real Madrid forlængede kontrakten med Ødegaard inden han smuttede på sit lejeophold, og her blev der sat en frikøbsklausul på hele 2,7 milliarder kroner.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

I sidste ende skal man altid tage de spanske klausuler med et grant salt, men hvis Real Madrid beslutter sig for at give Martin Ødegaard chancen, så bliver det stort set umuligt for interesserede klubber at købe ham væk fra Madrid. Kontrakten med Real Madrid udløber i 2023.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top