The perfect guide to the casino

Åge Hareide: ‘Jeg vil altid tro på Malmö, uanset hvilket hold som kommer på besøg’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Det er ikke kun svenske og danske fans, som sidder klar klokken 21.00 i aften, når Malmö FF og FC København tørner sammen.

Den nuværende landstræner for Danmark, Åge Hareide, skal også se fodbold i aften, og det er ikke kun fordi, der er en række interessante navne for det danske landshold i kampen. Hareide var nemlig træner i netop Malmö, inden han tog over som landstræner for Danmark, og med en fortid i Malmö, og også Brøndby, er der ingen tvivl om, hvem Åge Hareide går med til dagens brag.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Jeg vil altid tro på Malmö, uanset hvilket hold som kommer på besøg. Når først man har oplevet atmosfæren i Malmö på de her aftener, så ved man, hvor meget det kræver at besejre Malmö. Det er sagt lidt med hjertet. Med fornuften ligner det uafgjort – også fordi jeg tror, at FCK vil være tilfreds med uafgjort i Malmö. siger Åge Hareide til svenske Expressen..

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Grunden til, at Malmö er favoritter i Åge Hareides bog, er de mange skader som FC København har på nuværende tidspunkt. Især skaden til Dame N’Doye gør, at FC København vil være tilfredse med uafgjort i Malmö ifølge landstræneren.

– De har været meget afhængige af N’Doye, som havde en god sæson i fjor. Nu hvor han har været skadet, så kan det ses på deres spil. De er ikke lige så gode til at holde fast i bolden nu og til at udnytte kanterne offensivt ved at bringe backerne med frem, så de kan slå indlæg. Det er der, de er gode, og så er de stærke i straffesparksfeltet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top