The perfect guide to the casino

Ernesto Valverde: ‘Inter er stærke, men vores mål er at vinde gruppen’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er Danmarks lækreste håndboldspiller


FC Barcelona har fået en svær Champions League gruppe, hvor man har trukket Inter, Borussia Dortmund og Slavia Prag.

Alle hold har et point, da Dortmund og Barcelona spillede uafgjort, og Inter og Slavia Prag spillede uafgjort. Derfor er det en uhyre vigtig kamp i aften på Camp Nou, når FC Barcelona og Inter mødes. De var i gruppe sidste år, og her vandt Barcelona med 2-0 på Camp Nou, imens man spillede 1-1 på udebane, men træner for Barcelona, Ernesto Valverde ved godt, at det er et helt andet Inter hold, de skal op imod i år.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

– Inter har ændret sig en hel del i forhold til sidste sæson, både med ny træner og mange nye spillere. De har fået en spektakulær start på Serie A-sæsonen, hvor de har vundet alle deres kampe, så vi forventer en svær test. Alle henvisninger til sidste sæson er relative, for de har ændret så meget og har fået den soliditet, som deres træner har, så det bliver vanskeligt at score på dem, men det er stadig en kamp, vi har tænkt os at vinde, sagde Valverde på pressemødet.

Her kom han også ind på den lange skadeslisten som Barcelona har døjet med siden sæsonstart. Selvom skaderne bliver ved med at komme, så har Valverde stor tiltro til, at de kan vinde aftenens kamp, der spilles klokken 21.00.

– Vi må vente og se træningen, idet Ousmane Dembele og Messi kun var med i en del af gårsdagens træning. Vi må vente og se, om vi kan regne med dem eller ej. Jeg er selvfølgelig ikke glad for disse skader, men jeg er heller ikke bekymret. Antoine Griezmann kan spille både til venstre og på toppen, da vi har andre spillere til højre kanten.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Vores mål er at vinde gruppen, men hvis det bliver kompliceret, så er andenpladsen også fin. Inter er i god form, de har vundet alt i Serie A, men de spillede uafgjort i CL-åbneren på hjemmebane mod Slavia Prague. Jeg tror, det bliver en interessant kamp, sluttede Valverde af.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top