The perfect guide to the casino

Norsk stjerneskud kan ødelægge Klopp og Liverpools sæson: – Han er en rigtig farlig spiller.

Foto: Ritzau Scanpix



Liverpool-manager Jürgen Klopp er imponeret over Erling Braut Haaland fra Red Bull Salzburg, som Liverpool står over for onsdag aften.

Erling Braut Haaland lavede hattrick i sin Champions League-debut, da Red Bull Salzburg i sin første puljekamp i denne sæsons Champions League vandt 6-2 over Genk. Og derfor har den 18-årige nordmand også påkaldt sig Liverpools opmærksomhed.

– Han er en vidunderlig spiller. Han er hurtig, tror på sig sel, og han er uimponeret. Desuden ser det ud som om, han et helt rigtige sted. Når man er ung, skal man helst spille så meget som muligt, så man kan udvikle sig, sagde Jürgen Klopp på et pressemøde tirsdag forud for onsdagens slag i Champions League.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Haaland er en rigtig farlig spiller – en reel trussel. Han er ikke den eneste hos Red Bull Salzburg, men han er en reel trussel, gentog Liverpools tyske manager om Erling Braut Haaland, der er søn af den tidligere norske landsholdsspiller, Alf-Inge haaland, der spillede i Premier League for Nottingham Forest, Leeds og Manchester City.

Liverpool er pressede efter første runde i denne sæsons Champions League, hvor de forsvarende mestre tabte 0-2 ude mod Napoli. Alligevel venter de fleste, at de sætter e østrigske mestre på plads på eget græs.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Men hvis østrigerne overrasker og vinder på Anfield, kan Champions League-eventyret nærmest være forbi, inden det er begyndt. Det vil være en katastrofe for Liverpool.

– Der er en følelse af, at denne kamp allerede er halvvejs hjemme. Det er den ikke. Den måde, de (Red Bull Salzburg, red.) spiller på, er designet til at overraske større hold. Men er der én, der ved, hvordan de spiller, så er det mig, sagde Jürgen Klopp.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top