The perfect guide to the casino

Han snød Barcelona i sommer – men de har slet ikke opgivet at købe ham

Foto: Ritzau Scanpix



Matthijs de Ligt er i høj grad stadig på FC Barcelonas ønskeliste, selvom den hollandske forsvarer i sommer valgte at skifte til Juventus i stedet.

FC Barcelona havde håbet, at klubben i sommer kunne have gjort en god dobbelthandel i Ajax ved at købe Frenkie de Jong og Matthijs de Ligt. Men det lykkedes kun at købe midtbane-esset de Jong. Forsvareren de Ligt valgte de italienske mestre fra Juventus.

Men det kan der måske blive lavet om på til januar.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Italienske calciomercato.com citerer spanske medier for, at FC Barcelona vil forsøge at købe de Ligt igen, når transfervinduet åbner til januar.

De regerende spanske mestre har efter sigende taget kontakt til de Ligts agent, Mino Raiola, med henblik på at købe den 20-årige midterforsvarer.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

FC Barcelona har fået en hakkende sæsonstart, hvor især forsvaret har været svagt. Lørdag lykkedes det ganske vist at vinde 2-0 over Getafe, men det var også første gang i denne sæson, modstanderne ikke scorede mod FC Barcelona.

Økonomien kan dog blive en forhindring.

Juventus købte Matthijs de Ligt for en overgangssum på 75 millioner euro (550 millioner kroner), som skal betales i rater af 15 millioner euro om året. Dem skal FC Barcelona med andre ord overtage, og dertil kommer en overgangssum til Juventus, som også kan blive temmelig bekostelig.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top