The perfect guide to the casino

Medie: FC København har nyt indkøb på plads

Foto: Ritzau Scanpix


Igår spillede FC København uafgjort med FC Midtjylland, og er dermed stadig fire point efter midtjyderne i tabellen.

Det er ikke mere end 16 timer siden, at FC København var i aktion mod FC Midtjylland, og selvom der først er kamp igen på onsdag, så er der nyt inde fra København. FCK skulle nemlig være i forhandlinger med en ny spiller, om et skifte til næste sommer. Det er det islandske medie, Fotbolti.net, der skriver, at FC København handler ind på vulkanøen.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Den kun 15-årige Orri Steinn Oskarsson, skulle nemlig med stor sandsynlighed skifte til FC København i sommeren 2020. Her skal han efter alt at dømme, være en del af FC Københavns talentafdeling. Orii Stein Oskarsson er ikke et ukendt navn hos FC København, da han tidligere har trænet med i klubben.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Som blot 13-årig fik Oskarsson debut i den tredjebedste række på Island, og her blev det til to mål på kun ti minutter. Den nu 15-årige islænding scorede også i weekenden for hans klub, IF Grotta. Det er ikke kun på klubplan, at han brager målene ind. Han har spillet 10 kampe spredt over Islands U15, U16 og U17 hold, og her er det blevet til 15 mål.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top