The perfect guide to the casino

Tidligere stjerne efter 0-8 mod mestrene: Watford burde give deres fans pengene tilbage

Foto: Ritzau Scanpix



Efter 0-8 mod Manchester City kalder den tidligere engelske landsholdsangriber, Alan Shearer, Watford for amatøragtige.

Mens der er masser af ros til de engelske mestre fra Manchester City efter deres rekordsejr på 8-0 over Watford, er der ikke megen opmuntring at hente for Premier Leagues bundhold.

– Sådan må man ikke forsvare sig. Det er dårligt. Det er amatøragtigt, slog den tidligere engelske landsholddsstjerne, Alan Shearer, fast efter nedslagtningen.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Manchester City kunne have vundet 12-0 eller 13-0. Det var flot af Manchester City, men Watford burde give deres fans pengene tilbage efter den præstation, sagde Alan Shearer

– Watford virkede som et hold, der bare ville have kampen overstået. Der var intet pres på boldholderen, ingen vilje til at gøre det hårde arbejde eller noget som helst, lød kritikken fra Alan Shearer.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Manchester City førte 5-0 efter 20 minutters spil, og Watford-målmand Ben Foster frygtede ifølge Daily Mirror det værste.

– Der blev jeg bange for, at det ville ende med cricket-cifre. Vi spillede dårligt, vi kunne ikke udfordre dem, og Manchester City er helt uden tvivl det bedste hold her i landet, sagde den tidligere Manchester United-målmand.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top