The perfect guide to the casino

Officielt: Ny Ballon d’Or pris bekræftet

Foto: Ritzau Scanpix



Den meget anerkendte pris Ballon d’Or, er en af de mest eftertragtede priser en fodboldspiller kan vinde.

Det er altsĂĄ en pris, som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo plejer at være de eneste, der kæmper om. De sidste 10 ud af 11 Ballon d’Or priser, er gĂĄet til enten Messi eller Ronaldo, imens den sidste pris gik til Luka Modric. En prisuddeling, hvor Lionel Messi var helt uden for top 3 for en sjælden gangs skyld.

PĂĄ Spillehallen fĂĄr du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Ballon d’Or er kendt for at være en pris, som kun gĂĄr til de offensive spillere, og især mĂĄlmændene har stort set ingen chance for at vinde prisen. Nu er der dog godt nyt til Jan Oblak, David De Gea og de andre keepere i toppen af verden. France Football, som er Ballon d’Or opfinderne, har nemlig lavet en ny pris kaldet Yachine Trophy, som nu bliver givet til ĂĄrets mĂĄlmand. Den er selvfølgelig opkaldt efter mĂĄlmandslegenden Lev Yachine(der bĂĄde bliver stavet Yachine, Jasjin og Yashin).

Det er samme jury, som vælger Ballon d’Or vinderen, som nu fĂĄr ansvaret for Yachine Trophy. Der bliver 10 nominerede, og dermed bliver det altsĂĄ den fjerde pris, som vil blive uddelt hvert ĂĄr, sammen med Ballon d’Or for bĂĄde mænd og kvinder samt Kopa Trophy, som gĂĄr til den bedste spiller under 21.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Den næste prisuddeling er allerde den 2. december.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top