The perfect guide to the casino

Guardiola advarer Sterling: Lyt ikke til de mennesker, Raheem!

Foto: Ritzau Scanpix



Josep Guardiola under Raheem Sterling al mulig succes, men han skal ikke lytte til dem, der sammenligner ham med Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Raheem Sterling scorede både, da England slog Bulgarien 4-0 og dernæst Kosovo 5-3 i EM-kvalifikationen. Og han spillede alt i alt så fortryllende, at der er dem, der mener, han kan true Cristiano Ronaldo og Lionel Messi i kampen om at være verdens bedste spiller.

Men hans manager i Manchester City, Josep Guardiola, mener, at han lige skal spise brød til.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Jeg håber ikke, at Raheem læser eller lytter til den slags, sagde Josep Guardiola fredag på en pressekonference inden lørdagens kamp ude mod oprykkerne fra Norwich.

– Jeg under Raheem al den succes, han kan få. Han arbejder godt, og han er på alle måder en rar fyr. Men der er ingen, der kan sammenlignes med Cristiano eller Messi, sagde Josep Guardiola.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Raheem Sterling er med i Norwich, hvor de forsvarende mestre til gengæld må undvære de langtidsskadede Aymeric Laporte og Leroy Sané.

– Aymeric Laporte kommer ikke tilbage i år. Det bliver tidligst til februar. Jeg håber, at Leroy Sané kan komme tilbage enten i december, januar eller februar, sagde Josep Guardiola.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top