The perfect guide to the casino

Dagens odds: Helsingborg – Örebro

Foto: Ritzau Scanpix


SÃ¥ er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: Helsingborg – Örebro
Hvad: Allsvenskan
Hvor: Olympia
Hvornår: Mandag klokken 19.00

Det er to formsvage hold der møder hinanden i aften, hvor at Helsingborg hjemme på Olympia tager imod Örebro. Værterne er således placeret på ligaens 12. plads, mens at gæsterne er placeret på en 11. plads. Begge hold har blot 17 point efter 16 kampe, og en mindre imponerende målforskel.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

Således har Helsinborg blot scoret 15 mål, mens at de har lukket 22 ind i de 16 kampe. Örebro derimod har scoret 20 mål, men de så har også lukket hele 26 mål ind. Formmæssigt står det også skidt til, da Helsinborg har to sejre, én uafgjort og to nederlag i deres seneste fem kampe. Örebro har to sejre og tre nederlag i samme antal kampe.

Er du klar til dagens kamp?

Med andre ord er det altså to hold fra bunden af tabellen der mødes, men der bliver kigget stort på den seneste kamp, som ligger grundlag for dagens spil. Örebro vandt nemlig deres seneste kamp med hele 4-0, og derfor har de uden tvivl godt med selvtillid. Historisk set har de også altid godt styr på Helsingborg, og derfor er dagens spil følgende:

Örebro vinder eller spiller uafgjort til fine odds 2,00 på Betfair.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top