The perfect guide to the casino

Preview: OB – Lyngby

OB tager imod Lyngby mandag d. 22/7-19 kl. 19 på Nature Energy Park i Odense.

Formen:
OB fik noget nær den mest perfekte start på sæsonen, da de kom tidligt foran mod FCK og endda øgede til 2-0 efter bare en halv time. Fynboerne formåede dog ikke at stå imod det tunge FCK-pres og måtte lide nederlaget. Fynboerne lader dog til at være klar til at rejse sig i mandagens kamp mod Lyngby.
Lyngby er atter med i landets bedste række og de åbnede sæsonen på bedst mulig vis, da de slog AaB 2-0 i egen hule på Lyngby Stadion, hvor specielt Frederik Gytkjær strålede med sine to scoringer.

Forventede startopstillinger:
OB har nyindkøbte Sander Svendsen med i truppen, som den eneste ændring i forhold til truppen mod FCK, hvor der formegentlig ikke vil være ændringer i startopstillingen.
Lyngby stiller formegentlig også med samme elleve i mandagens opgør mod OB, da den gyldne regel jo hedder sig, at man aldrig må ændre på et vinderhold.

OB (3-5-2): Christensen – Leeuwin, Tverskov, Ludwig – Johnson Laursen, Kløve, Drachmann, Thomasen, Barrett Laursen – Kadrii, Jacobsen
Lyngby BK (3-4-3): Mikkelsen – Winther, Enghardt, Geertsen – Fosgaard, Ørnskov, Christjansen, Da Silva – Mohammad, Gytkjær, Riel

De skal gøre forskellen:
Lyngbys frontangriber, Frederik Gytkjær, var i højt mål-humør i hans seneste kamp og han bliver endnu engang vigtig for gæsterne i mandagens opgør. Thomas Mikkelsen skal vogte målet mod sin tidligere klub og han skal i den grad spille op til sit bedste, hvis gæsterne skal have point med hjem til Lyngby.
OB vil med garanti dels forsøge at kombinere sig igennem kæderne og dels prøve at finde Bashkim Kadrii i mellemrummene, som tidligere har givet succes i form af det direkte spil. Holdet er vant til at løbe mange meter for hinanden og netop det bliver også afgørende i mandagens opgør.

Det kan vi forvente:
OB vil med stor sandsynlighed angribe gæsterne fra start og forsøge at sætte dem under pres. Lyngby vil formegentlig være tilfredse med at slå til på kontrastød, hvor de tidligere har vist sig at være stærke. Der vil derfor være gang i den i begge ender i en forhåbentlig målrig affære.
Sidst de to hold mødtes endte opgøret med en knusende 3-0-sejr til OB i Odense. Om vi får endnu en OB-sejr i mandagens kamp, må tiden vise, men der er ikke nogen tvivl om, at der er lagt op til et brag af en kamp, når opgøret fløjtes i gang mandag kl. 19 på Nature Energy Park i Odense.

Footy.dk vil også være på stadion, når OB tager imod Lyngby, hvor vi vil dække kampen live og fange reaktionerne efterfølgende.

OVERSIGT

Scroll to Top