The perfect guide to the casino

Voldsom udvikling: Neymar på vej til chokskifte? Agenten skal mødes med ny sportsdirektør

Foto: Ritzau Scanpix


Neymar er alt andet end tilfreds i PSG. Han skiftede væk fra FC Barcelona i håbet om at træde ud af Lionel Messis fodspor. I PSG er han stjernen sammen med Kylian Mbappe, men har stadig ikke formået at leve op til forventningerne om at vinde Champions League.

Han er i flere omgange blevet sat i forbindelse med et retur til FC Barcelona, og har da også hintet det selv. Problemet er bare, at FC Barcelona ikke har pengene til at købe Neymar, efter købet af Antoine Griezmann, og derfor skal de enten sælge flere spillere, eller lave en byttehandel med PSG.

Se også: Iskold Ståle: Sendte fysisk træner en uge til syden for at holde FCK-stjerne i form

Nu håber en ny klub dog, at kunne deltage i kampen om Neymar. Ifølge Calciomercato, så skulle Neymars far og agent, Neymar Sr, tage rundt omkring i Europa, for at finde en ny klub til sin søn. Her er han kommet forbi Italien og Juventus, og nu lyder det på, at han skal mødes med sportsdirektøren i Juventus, Fabio Paratici.

De skal angivenligt snakke om muligheden for, at Neymar skifter til Juventus til sommer. Her vil han blive holdkammerat med sin tidligere ærkerival i form af Cristiano Ronaldo. Neymar skulle stadig foretrække Barcelona, men udforsker andre muligheder, hvis Barcelona ikke formår at forhandle sig til en aftale med PSG. Det virker utænkeligt, at Juventus har nok penge til Neymar, men der har tidligere været rygter om at Mario Mandzukick og Paulo Dybala kunne være på vej væk.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Der skal dog mere end bare et par handler til, hvis Juventus skal skrabbe penge nok til at købe Neymar.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top