The perfect guide to the casino

Blev Premier Leagues dyreste forsvarsspiller – Nu kan han anskaffes gratis

Foto: Ritzau Scanpix


Manchester City har lavet mange gode køb siden Sheikh Mansour tog over. Man kan dog ikke komme uden om, at der også har været massere af indkøb, som kan kategoriseres som fejlkøb.

En af dem, som mest må blive kategoriseret som fejlkøb, er Eliaqum Mangala. Han blev i 2014 købt i FC Porto for næsten 350 millioner kroner, hvilket gjorde ham til den dyreste indkøbte Premier League forsvarer dengang. Tiden i Manchester City har dog været omringet af skader og ikke overbevisende præstationer, og derfor er City klar til at skille sig af med Mangala.

Se også: Iskold Ståle: Sendte fysisk træner en uge til syden for at holde FCK-stjerne i form

Kontrakten udløber næste år, men det er Manchester City ligeglade med. De håber på, at kunne komme af med ham, og er klar til at lade ham smutte kvit og frit. Siden han kom til Manchester City, har han været udlejet til Everton og Valencia, men det har været uden den store succes.

Den 28-årige franskmand startede sin seniorkarriere i belgiske Standard Liege. Herefter tog han til FC Porto, hvor han nåede at spille tre år, før Manchester City kastede deres penge efter ham. I Manchester City er det blevet til et enkelt mesterskab samt to engelske cuptitler.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Eliaquim Mangala har spillet 79 kampe for Manchester City. Her er det blevet til tre assists, 16 gule kort samt et enkelt rødt kort.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top