The perfect guide to the casino

All In på Pogba – Real Madrid klar til at sælge disse fem stjerner for Pogba

Foto: Ritzau Scanpix


Det er ingen hemmelighed, at Zinedine Zidane er en stor beundrer af Paul Pogbas fodboldevner. Rygterne er blevet kraftige denne sommer, og der har tegnet sig et billede af, at Real Madrid gerne ville hente enten Paul Pogba eller danske Christian Eriksen.

Imens præsident Florentino Pérez skulle foretrække Christian Eriksen, da han er meget billigere, så foretrækker cheftræner Zinedine Zidane altså Pogba. Problemet er bare, at Paul Pogbas prisskilt er blevet sat til 1,65 milliarder danske kroner, og Real Madrid har i forvejen allerede brugt en del penge på købene af Luka Jović, Eden Hazard, Éder Militão, Ferland Mendy samt Rodrygo, imens de blot har solgt fire spillere til mindre summer.

Se også: Iskold Ståle: Sendte fysisk træner en uge til syden for at holde FCK-stjerne i form

Derfor skal der sælges, hvis Pogba skal komme til klubben, og her skriver Marca, at Real Madrid er klar til netop dette. De skulle være klar til at sælge James Rodriguez, Gareth Bale, Dani Ceballos, Marco Asensio og Isco. James Rodriguez er i forvejen blevet rygtet til både Napoli og Atlético Madrid, imens de fire andre er blevet rygtet til Premier League.

Real Madrid har efterhånden i en længere periode prøvet at sælge især Gareth Bale, men grundet hans høje løn i Real Madrid, er det svært for interesserede klubber at købe waliseren. Ifølge det andet spanske medie AS, så skulle Dani Ceballos være tæt på at blive lejet ud til enten Arsenal, Tottenham eller AC Milan.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

26-årige Paul Pogba har kontrakt med Manchester United indtil 2021. Han har spillet 142 kampe for klubben, hvor det er blevet til 31 mål og 29 assists

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top