The perfect guide to the casino

FC København præsenterer snart ny midtbanespiller

Foto: Ritzau Scanpix


Der er gang i den hos F.C København, hvor man altså ikke ligger på den lade side, op til sæsonstart. Jesse Joronen og Denis Vavro sættes i forbindelse med skifter til Serie A, og Robert Skov sættes i forbindelse med blandt andet Tottenham.

Derfor skal der også spillere den anden vej, hvis man vælger at sælge. Karlo Bartolec er allerede kommet ind, som en ekstra erstatning til Peter Ankersen. FCK mister dog også William Kvist, som har valgt at stoppe karrieren, og derfor mangler der en midtbanespiller i klubben.

– Vi kigger stadig efter en midtbanespiller, men vi er ikke tæt på. Vi kigger på forskellige emner og håber, det er på plads i løbet af en, to eller tre uger, siger Solbakken.

Robert Mudrazija, var ellers købt ind til midtbanen, men en langtidsskade har sat ham ude af spillet, og derfor er de tyndt besatte på den centrale midtbane. Da FCK hentede Karlo Bartolec, satte det rygtere i gang om, at Guillermo Varela, ikke har det niveau som man håbede på. Det afviser Ståle Solbakken dog.

– Han er absolut, hvor vi regnede med, at han skulle være. Men han har spillet relativ få kampe, og hvis vi kommer i et europæisk gruppespil skal vi spille omkring 50 kampe. Det vil være for tyndt, hvis vi troede, at han kunne gå fra at spille fem-syv kampe til 50 kampe i den kommende sæson. Men han er helt over sin skade. Han har trænet godt op i ferien og ser godt ud, siger Solbakken.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Ståle Solbakken siger i samme omgang, at han regner med at Peter Ankersen snart er solgt, og at Bryan Oviedo ikke på nuværende tidspunkt skal tilbage til klubben. F.C København skal forsøge at genvinde det danske mesterskab, efter de genvandt det, efter et meget overbevisende playoff slutsspil.

 

Alle bør spille med på de største kampe lige her

F.C København starter turneringen den 14. juli, når de på udebane skal en tur til Odense.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top