Real Madrid - FC Barcelona: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger

The perfect guide to the casino

Real Madrid – FC Barcelona: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger

Søndag aften kl. 21:00 står det klassiske opgør mellem Real Madrid og FC Barcelona for døren på Santiago Bernabéu. Det er en kamp, der emmer af målrige situationer, og derfor foreslår vi at spille på, at ‘Begge Hold Scorer’.

Mange faktorer taler for dette spilforslag:

– Real Madrid har blot undladt at score i 13% af deres udekampe i La Liga denne sæson.

– I 75% af de seneste fire møder mellem holdene har begge hold fundet vej til netmaskerne.

– Real Madrid har i gennemsnit lukket 2.33 mål ind i deres seneste tre kampe.

– Der er i gennemsnit blevet scoret hele 4.00 mål i Real Madrids seneste tre hjemmekampe.

– Real Madrids kampe har i gennemsnit budt på 3.67 mål i deres seneste tre kampe.

Placer dit spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Real Madrid – FC Barcelona
Hvad: La Liga
Hvor: Santiago Bernabéu
Hvornår: Søndag d. 21. april kl. 21:00

Holdenes form og placering:

Real Madrid topper La Liga med 78 point efter 31 kampe, opnået via 24 sejre, seks remiser og kun et enkelt nederlag. Carlo Ancelottis tropper vil uden tvivl forsøge at styrke deres position yderligere i denne runde.

FC Barcelona har haft en lidt sværere sæson, men ligger dog stadig på en solid førsteplads med 70 point efter 31 kampe. De har vundet 21 kampe, spillet syv uafgjort og tabt tre, så de vil også være opsatte på at forbedre deres position i denne runde.

Real Madrid kommer ind til kampen med et uafgjort 1-1 resultat i bagagen mod Manchester City FC, mens FC Barcelona led et 1-4 nederlag til Paris Saint-Germain FC i deres seneste kamp.

Holdenes præstationer på hjemme- og udebane:

Real Madrid har været stærke på hjemmebane med tre sejre ud af de seneste fem kampe på Santiago Bernabéu, og ingen nederlag. FC Barcelona, på den anden side, har også haft succes på udebane, med tre sejre i deres seneste fem udekampe, herunder en 1-0 sejr over Cádiz CF.

I de seneste fem indbyrdes opgør har Real Madrid haft overtaget med tre sejre mod FC Barcelonas to, men det er værd at bemærke, at FC Barcelona er på en tre kampe lang sejrsstime mod Real Madrid, herunder en 4-1 sejr i deres seneste møde.

Karantæner

Real Madrid:

FC Barcelona:

Skader

Real Madrid:

FC Barcelona:

Forventede startopstillinger

Real Madrid CF: 4-3-3

Andriy Lunin – Antonio Rüdiger, Daniel Carvajal, Ferland Mendy, Nacho Fernandez – Federico Valverde, Jude Bellingham, Toni Kroos – Joselu, Rodrygo, Vinicius Junior

FC Barcelona: 4-5-1

Marc-André ter Stegen – Andreas Christensen, João Cancelo, Jules Koundé, Ronald Araújo – Fermín López, Frenkie de Jong, Gavi, Pedri, İlkay Gündoğan – Robert Lewandowski

La Liga live stream

Du kan se kampe fra La Liga via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste spanske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både La Liga og meget anden sport. Her er en guide.

Sørg for at have penge på din konto hos bet365.dk for at kunne se live streaming samt oddse på La Liga. Ændringer kan forekomme.

Du kan se flere af La Liga-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af La Liga direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

Real Madrid og Barcelona har i mange år kørt parløb om mesterskabet i Spanien. Real Madrid har dog vundet flest titler med 35, mens Barcelona har vundet 27 titler. Ligaen er kendetegnet af teknisk god fodbold, der er en fryd for øjet for de fleste fodboldfans.

Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

Husk at du kan streame og spille på denne spændende kamp hos vores betting partner, Bet365. Husk at spil ansvarligt.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top