The perfect guide to the casino

Medie: Endelig sker det – Arsenal klar til at forstærke defensiven for over 450 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix


I sidste sæson af Premier League, blev Arsenal kun overgået af Manchester United, når der kigges på mål lukket ind af holdene i top 9. Det er ikke en hemmelighed, at Arsenal har haft problemer med deres defensiv i en længere periode.

I løbet af de sidste fem år, har de således hentet Gabriel Paulista, Mathieu Debuchy, Calum Chambers, Rob Holding, Shkodran Mustafi, Sead Kolasinac, Konstantinos Mavropanos, Stephan Lichsteiner samt Sokratis. Ikke mange af de nævnte spillere, er blevet til en succes i Arsenal, men nu skulle de være klar til at prøve endnu en gang.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Ifølge Le10Sport, så skulle Unai Emery været meget interesseret i PSGs Presnel Kimpembe, hvis fremtid er usikker, da PSG på nuværende tidspunkt jagter Matthijs de Ligt. Derfor skulle PSG, ifølge Le10Sport, være klar til at lade Kimpembe smutte, hvis Arsenal smider 35 millioner pund eller omkring 295 millioner kroner. Kimpembe og Emery har tidligere arbejdet sammen, da Emery stod i spidsen for PSG.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Udover Kimpembe, så skulle Arsenal også jagte Celtics Kieran Tierney. Ifølge Sky Sports, er Arsenals første bud på 125 millioner kroner blevet afvist, men de skulle være klar til at smide et forbedret bud. Problemet for Arsenal er, at Celtic vil presse prisen op på 25 millioner pund eller omkring 210 millioner kroner, og derfor skulle de to klubber, stadig være et stykke fra hinanden.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

22-årige Kieran Tierney har kontrakt med Celtic frem til 2023, og har allerede spillet 170 kampe for Celtic. Her er det blevet til 8 mål, 37 assists samt 10 gule kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top