The perfect guide to the casino

Optakt: Tyskland U21 – Danmark U21

Foto: Ritzau Scanpix


U21-EM blev sparket i gang i går, og i aften mødes Tyskland og Danmark i noget af en vild kamp.

Det er to yderst talentfulde hold der mødes i aften, hvor at Tyskland og Danmark brager sammen ved U21-EM. Det er således topkampen i gruppen, og en sejr kan give et kæmpe skridt på vejen mod semifinalen.

Det danske hold er fyldt med store talenter, og langt de fleste af dem spiller allerede i udlandet, hvor at der fast spilletid i de respektive klubber. Det tyske hold oser dog også af talent, og af store navne kan spillere som Jonathan Tah, Mahmoud Dahoud og Maximillian Eggstein nævnes, og det tyske mandskab er da også favoritter til at vinde guldet.

Få de bedste odds på de danske stjerner lige her ❗

Hvis du tror, at Danmark overrasker i første kamp, og slår Tyskland, så kan du hos Bet365 få odds 5 på dette eller odds 2,37 på Danmark sejr eller uafgjort.

Alle bør spille med på Danmarks kampe lige her

På det danske hold er der flere offensive kræfter, som ifølge rygterne bliver jagtet af flere europæiske topklubber. Både Robert Skov og Andreas Skov Olsen er nemlig udtaget, og de skal slås med Jacob Bruun Larsen fra Dortmund og Mikkel Duelund fra Dynamo Kiev om spilletiden.

Herunder kan du se de forventede startopstillinger:

Tyskland (4-2-3-1): Nübel – Klostermann, Baumgartl, Tah, Mittelstädt – Dahoud, M. Eggestein – Öztunali, Neuhaus, Amiri – Waldschmidt

Danmark (4-3-3): Iversen – Nissen Kristensen, Nelsson, Rasmussen, Valentin Pedersen – Billing, Jensen, Abildgaard – Skov, Ingvartsen, Bruun Larsen

Der er voldsomme odds at hente hele slutrunden igennem

Footy.dk vil følge op på slutrunden, og især følge det danske U-21 hold. Ovre hos oddsprofit.dk, vil de guide jer igennem, hvis man ønsker at se fodbold og samtidig tjene penge ved siden af.

OVERSIGT

Scroll to Top