The perfect guide to the casino

Kæmpe køb: Real Madrid har Marcelo-afløser til lægetjek

Foto: Ritzau Scanpix


I denne sæson er det blevet til 34 kampe for Marcelo i Real Madrid, hvilket er 10 kampe mindre end sidste sæson. Derfor blev der spekuleret i, om Marcelo var på vej væk fra klubben, men efter Zidane tog over, ser det ud som om han bliver.

Det stopper dog ikke Zinedine Zidane og Real Madrid i at købe forstærkninger til venstrebacken. Sergio Reguilón ligner derfor den store taber, og kan meget vel blive 3. valg efter sommerferien. Ifølge Marca, er Real Madrid meget tæt på at sikre sig Ferland Mendy fra Olympique Lyon. Det skulle kun være det obligatoriske lægetjek der mangler, før han kan kalde sig Real Madrid spiller.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Sergio Reguilón ligner derfor en mand, som kommer på lejeophold, imens Marcelo og Ferland Mendy kan kæmpe om pladsen i startopstillingen. 23-årige Ferland Mendy kom til Olympique Lyon i 2017 fra AC Le Havre. Ferland Mendy har fået 2 venskabskampe på det franske landshold, og han er også med til Frankrigs næste kampe i EM kvalifikationen.

Det er ikke kun Mendy, som Lyon risikerer at miste til sommer. Både Houssem Aouar, Tanguy Ndombélé, Nabil Fekir, Moussa Dembélé, Maxwel Cornet og Bertrand Traoré rygtes videre, og derfor kan det blive et helt nyt Lyon hold til næste sæson.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Ferland Mendy har spillet 79 kampe for Lyon. Her er det blevet til 3 mål og 7 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top