The perfect guide to the casino

Optakt: F.C Barcelona – Manchester United

I aften finder vi de to første semifinalister, når Ajax tager imod Juventus og F.C Barcelona og Manchester United brager sammen.

F.C Barcelona kommer med en 1-0 sejr på Old Trafford, og det er derfor Manchester United der skal frem og angribe. Det kan meget vel blive en kamp med massere af mål, og hvis du tror, at Manchester United har hvad der skal til, for at gå samlet videre, så kan du hos Mr. Green få odds 30 på, at de går videre.

FÅ ODDS 30 PÅ AT MANCHESTER UNITED GÅR VIDERE
F.C Barcelona sparede rigtig mange spillere i weekendes kamp mod Huesca, og man må gå ud fra, at de er helt klar til aftenens brag.

Hvis du tror, at F.C Barcelona formår at forsvare deres føring og vinder kampen, så kan du hos 888sport få odds 7 på en F.C Barcelona-sejr!

Manchester United har dog overrasket på udebane før i Champions League, da de i sidste runde mod PSG vandt 1-3 på udebane og gik videre, og denne gang tabte de altså kun med 1-0 i den første kamp, modsat PSG kampen, hvor de tabte 2-0.

FÅ ODDS 7 PÅ EN SEJR TIL FC BARCELONA

Hvis du tror, at Manchester United kan overraske alle igen, så kan du hos 888sport få odds 51 på en Manchester United-sejr! Manchester United må undvære Ander Herrera, som sidder ude med en skade og Luke Shaw, som har karantæne.

FÅ ODDS 51 PÅ EN SEJR TIL MANCHESTER UNITED

Tilgengæld har de Alexis Sanchez, Ashley Young og Nemanja Matic med, som alle sad ude i Manchester Uniteds sidste kamp mod West Ham.

Der hersker altså ingen tvivl om, at man på dette stadie i Champions League, ikke kan udelukke nogen hold, og det bliver derfor en sindssyg spændende kamp, og hvem ved, måske ender Manchester United med at skabe endnu en magisk aften i Champions League.

OVERSIGT

Scroll to Top