The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Napoli vinder uden problemer over Salzburg

Foto: Ritzau Scanpix

I aften er der Europa League og lige her får du dagens bedste spilforslag.

Napoli tager imod Salzburg på hjemmebane i første opgør af Europa Leagues 1/8 finaler. Spørgsmålet er om Salzburg kan overraske på en svær udebane i det italienske, eller om Napoli sikkert skaffer sig et godt udgangspunkt på hjemmebane.

Du kan spille med på kampen hos MrGreen lige her

Du kan også spille med på kampen hos Bet365

Napoli har været rigtig stærke på hjemmebane i år, både i den hjemlige liga og i europæisk sammenhæng. De har vundet 10 ud af 14 kampe i Serie A, og har tabt en enkelt kamp til Juventus, som de med lidt held, burde have fået minimum 1 point imod.

Dagens spilforslag hos MrGreen: Napoli -1, -1,5 Asian Handicap – Spil med her

Inden de endte i Europa League, vandt de i Champions League-gruppespillet over Liverpool, og spillede uafgjort mod stærke PSG. Derfor er der rigtig god værdi i Napoli (-1, -1,5 asian handicap) til odds 2.30.

Du kan også få dagens spilforslag hos Bet365 – Så skal du bare klikke her

I 1/16 finalen af Europa League slog de Zürich med 2-0, til trods for, at de allerede havde vundet 1-3 på udebane. Salzburg har også været stærke i år, men tabte deres seneste udebanekamp i ligaen til Rapid Wien med 0-2. Salzburgs sidste Europa League kamp på udebane endte med et 1-2 nederlag til Club Brügge.

Nederst kan du se forventede startopstillinger til kampen og diverse skader/karantæner.

Hvis ikke at du interesser dig for kampen, men derimod hellere vil se Inter, Chelsea eller Arsenal i aktion, så kan du sagtens få gode spilforslag til disse kampe.

Hos Oddsprofit er nogle er Nordens absolut bedste eksperter samlet, og de lever af at oddse til daglig. De deler også ud af deres enorme viden, og den kan du få gavn af lige her.

Alle medlemmer af dette fantastiske fælleskab får nemlig daglige spilforslag, og generelle råd til alle dagens store opgør. Der er tilmed dokumenteret overskud hver eneste måned, så hvis at du elsker at oddse, eller faktisk bare gerne vil prøve det af, så bør du uden tvivl oprette dig hos Oddsprofit, hvor at de for tiden kører med en prøveperiode.

OPRET DIG HOS ODDSPROFIT LIGE HER

Skader, karantæner og forventede startopstilligner til opgøret mellem Napoli og Salzburg:

– Napoli må undvære Raul Albiol

– Napoli forventet startopstilling: Meret – Malcuit, Maksimovic, Koulibaly, Mario Rui – Jose Callejon, Allan, Fabian, Zielinski – Mertens, Insigne

– Salzburg må undvære Youba Diarra mens Fredrik Gulbrandsen og Marin Pongracic er tvivlsomme.

– Salzburg forventet startopstilling: Walke – Lainer, Onguéné, Ramalho, Ulmer – Schlager, Wolf, Samassekou, Junuzovic – Dabbur, Daka

OVERSIGT

Scroll to Top