Pause i Odense: Kontroversielt straffespark underkendt – OB scorer på straffespark i den anden ende dybt inde i overtiden

Michael Johansen har netop fløjtet af efter 45 hæsblæsende minutter, hvor stillingen er 1-0 i Odense.

Kampen startede med bål og brand, da AaB kort inde i kampen fik tildelt et straffespark efter Jacob Barret på uheldigvis fik lavet straffespark på Lucas Andersen.

Straffesparket skulle udføres af Tom van Weert, som også scorede, men kampens dommer fløjtede kontroversielt for frispark i stedet for at anderkende scoringen. Angiveligt fordi, der var AaB-spillere i feltet inden han sparkede til bolden, hvilket flere af OB’s spillere dog også var, hvilket altså var meget kontroversielt.

Efterfølgende bar kampen præg af frustrationer fra specielt AaB i en kamp, der bølgede frem og tilbage med chancer i begge ender. Nicklas Helenius burde have fået straffespark efter han klart blev nedlagt i feltet, mens Lucas Andersen kort efter misbrugte en kæmpe mulighed i den anden ende.

Dybt inde i 1. halvlegs tillægstid var det OB’s tur til at få tildelt straffespark, da Oliver Abildgaard tydeligt nedlagde Troels Kløve. Nicklas Helenius skulle tage sig af straffespark, som han omsatte med den største sikkerhed til 1-0, hvilket altså var stillingen ved pausen.