The perfect guide to the casino

OB-stjerne efter endnu en comebacksejr: Stemningen i truppen er fantastisk

OB startede skidt og kom bagud mod FC Nordsjælland, men med godt spil og skarphed i afslutningerne fik fynboerne vendt skuden i 3-1 sejren i Farum.

Det er nu anden kamp i træk, at OB er kommet bagud for så at vende skuden og ende med at snuppe alle tre point, hvilket forståeligt glædede Bashkim Kadrii.
– Stemningen i truppen er fantastisk. Vi viste i dag, hvor langt vi er kommet ved at vende 0-1 til 3-1. Sejre er selvforstærkende, og det øger også spillernes tro på, at det, vi gør, er det rigtige, sagde Bashkim Kadrii, der endnu en gang kom på tavlen søndag aften.

OB-angriberen nyder at være tilbage i Odense, hvor han kommer godt ud af det med OB-træneren, Jakob Michelsen.
– Han skiller sig ud fra de andre trænere, jeg har haft, ved, at han ofte laver sjov i hverdagen. Samtidig er han meget seriøs. Det betyder dog ikke, at vi ikke også kan drille ham. Det er den største forskel. Han har tiltro til tingene, og han har holdt fast i en stamme på holdet. Det har gjort den største forskel, sagde OB-angriberen.

OB har efter søndagens sejr ikke tabt i deres seneste 10 kampe, hvilket lover godt for ambitionerne om at komme i top 6, hvor de indtager 4. pladsen blot to point efter Esbjerg.

OVERSIGT

Scroll to Top