The perfect guide to the casino

Vild afsløring: Zorniger i fysisk konfrontation med sin stjernespiller


Alexander Zorniger og Simon Tibbling har haft en stor konfrontation med hinanden kort efter en sejr for et år siden. Det afslører BT.

Det skabte stor mystisk, da FC Midtjylland kort før transfervinduets lukketid gik ud med meldingen om, at Simon Tibbling var utilfreds i Brøndby, og at de derfor ville lokke ham til den jyske Hede.

BT afslører nu, at en del af årsagen til den påståede utilfredshed skyldes, at Alexander Zorniger overfusede Simon Tibbling efter en sejr på 3-1 over Randers tilbage i oktober sidste år.

Læs også: Golden Boys fra 2003-2017: Her er de i dag

Her sagde cheftræneren til sin svenske stjerne, at han ‘spillede ad h… til’, hvorefter Alexander Zorniger gav Simon Tibbling et dask i nakkeregionen.

En forskrækket Simon Tibbling går væk fra sin cheftræner, og dagen efter møder han op på Troels Bechs kontor med meldingen om, at han var ked af og chokeret over, hvad han betragtede som et ‘slag’.

Ovenstående episode nåede altså frem til Claus Steinlein og Ståle Solbakken, der på baggrund af dette valgte at byde på svenskeren. Brøndby afviste dog gange to.

Læs også: Mystisk video af Pogba og Mourinho fra Manchester Uniteds træningsanlæg: ‘Hvad sker der her!?’

Mest læste på footy.dk.

1. Kasper Schmeichels kone stjal opmærksomheden til award-show
2. Køligt: Bonucci-søn skifter til Juventus’ største rivaler
3.VILDT: I 2015 slog han Messi og vandt ‘Puskas Prisen’ – I dag har han droppet fodbolden, og du gætter aldrig hvad han lever af nu
4. Hele Twitter griner: Dette skrev AGF’s Jens Stage på Facebook som 14-årig
5. Manchester United klar til gigantisk Pogba-salg: Her er prisen

OVERSIGT

Scroll to Top