Brøndby videre i Sydbank Pokalen på trods af forfærdelig start

På trods af lidt startvanskeligheder, så spillede Alexander Zornigers tropper sig videre i pokal-turneringen her til aften.

Brøndby fik en chok-start på aftenens opgør mod 2.divisions-klubben Hillerød, hvor de allerede efter 12 minutter var bagud 1-0.

Michael Uhre fik heldigvis for Brøndby udlignet lige før der blev fløjtet til pause, og da klubben fra Vestegnen gik på banen i 2.halvleg, så var der altså kun et hold på banen.

Først var det Kasper Fisker, der sendte bolden i kassen, og i det 71′ minut afgjorde Besar Halimi så kampen definitiv, da han klappede bolden op i hjørnet på et flot langsskudsmål.

Indskiftede Ante Erceg scorede kampen sidste mål, og Brøndby vandt dermed 4-1.

Næste udfordring for Zornigers mandskab er på søndag, hvor man tager imod AC Horsens hjemme på Brøndby Stadion.

Mest læste på footy.dk.

1. Kasper Schmeichels kone stjal opmærksomheden til award-show
2. Køligt: Bonucci-søn skifter til Juventus’ største rivaler
3.VILDT: I 2015 slog han Messi og vandt ‘Puskas Prisen’ – I dag har han droppet fodbolden, og du gætter aldrig hvad han lever af nu
4. Hele Twitter griner: Dette skrev AGF’s Jens Stage på Facebook som 14-årig