The perfect guide to the casino

Halimi forklarer endelig: Derfor tog jeg trøjenummer 5


Besar Halimi er som bekendt tilbage i Brøndby, og nu løfter han endelig sløret for, hvorfor han spiller i trøjenummer 5.

I sidste sæson optrådte Besar Halimi i trøjenummer 18, men efter ankomsten af danske Nikolai Laursen, så er det nummer ikke længere ledigt. Derfor har 23-årige Halimi skulle skifte nummer forud denne sæson, og det er altså blevet nummer 5. Nu afslører han så hvorfor, at det netop lige blev dette nummer.

– Nummer 18 var ikke ledig og så spurgte jeg, hvilke andre numre, der var ledige. Zinedine Zidane har altid været mit idol og han spillede i nummer 5 i Real Madrid. Jeg ved, det er et nummer for forsvarsspillere, men jeg er glad for nummer 5, siger han til 3point.dk

Han forklarer også, at han er yderst motiveret og opsat i denne sæson, men at formen ikke er helt på plads endnu.

– Formen er fin. Jeg kender måden Brøndby spiller på og jeg har ikke brug for lang tid til at komme tilbage ind i det. Men at være fit i én klub er noget andet end at være fit, når Zorniger er din træner. Jeg har brug for nogle kampe, men jeg tror det kommer til at gå rimelig hurtigt, siger han med et smil.

Halimi har spillet 39 kampe for Brøndby og har i disse scoret 8 mål og lavet 6 assists.

Læs også: Medie smider bombe: Cristiano Ronaldo laver chok-skifte til denne klub i år 2020

Læs også: Så bliver det ikke mere Serie-agtigt: Dette lavede de danske landsholdsspillere i omklædningsrummet efter kampen mod Slovakiet

Læs også: Efter FC København-exit: Nu spiller Youssef Toutouh i denne danske klub

Læs også: Ståle Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

OVERSIGT

Scroll to Top