The perfect guide to the casino

Alvaro Morata har selvtilliden i orden: Jeg vil rigtig gerne score mere end 30 mål denne sæson


Àlvaro Morata ved godt hvad han vil i denne sæson. Han vil nemlig score mere end 30 mål i Premier League.

Àlvaro Morata har scoret ét mål indtil videre i denne Premier League-sæson, men det antal skal være meget højere når sæsonen er slut. Således er hans personlige mål, at score mere end 30 mål i denne sæson.

– Jeg vil rigtig gerne score mere end 30 mål, men jeg vil foretrække at score 15 eller 20, og at vi så vinder Premier League eller et andet stort trofæ. Jeg vil score mange mål, men det vigtigste er holdet, siger han til Chelseas hjemmeside.

Det er altså en udmelding, som kommer i kølvandet på en yderst vanskelig første sæson i Chelsea-trøjen for angriberen, men det glemmer han heller ikke når han taler ambitioner.

Læs også: Hazard klar til Chelsea-kontraktforlængelse – Men han vil have indskrevet vild klausul i den lukrative aftale

– Sidste sæson var rigtig hård for mig – ikke kun på selvtillidsfronten. Skaden var slem for mig og mit hoved, men når bolden går ind i nettet, ændrer alt sig. Dine tanker er ikke blokerede længere, og jeg håber nu, at jeg scorer mange mål, lyder det fra den spanske angriber.

Personligt er han også glad for, at Maurizio Sarri er ankommet til klubben, da hans boldbesiddende spillestil passer angriberen bedre end den direkte stil, som Conte praktiserede sidste sæson.

– Jeg synes, det vigtigste for mig er, hvordan vi spiller. Sidste år var det direkte, og jeg skulle beskytte bolden i luften, og det er ikke min bedste evne. Nu kan jeg angribe hullerne, spille hurtige afleveringer og komme ind i feltet til indlæg, hvilket er bedre for mig.

Chelsea og Àlvaro Morata har 6 point efter to Premier League-kampe, og de er derfor kommet godt fra land.

Læs også: Rekordstor aftale mellem Superliga-klub og Juventus

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

Læs også: Ronaldo er iskold: Her giver han kæmpe sviner til sine nye holdkammerater i Juventus

Læs også: HAHA! Antoine Griezmann gør Sergio Ramos til grin på Instagram – Se billedet her

OVERSIGT

Scroll to Top