The perfect guide to the casino

Vanvittig afsløring: Gerard Pique udeblev fra torsdagens træning, da han var taget til USA – her er den mærkelige årsag


Gerrard Pique dukkede ikke op til FC Barcelonas træning torsdag forud for gårsdagens kamp mod Alaves, og det var der en helt speciel årsag til.

Gerard Pique var nemlig draget på forretningsrejse i Orlando, USA.

Formålet med turen var, at forsvareren og hans investeringsgruppe, Kosmos, fra næste år vil gøre tennisturneringen Davis Cup til en decideret VM-turnering for tennislandshold.

Læs også: Vanvittig byttehandel nærmer sig: FC Barcelona sender superstjerne til PSG, mens de får denne spiller den anden vej

Til projektet har Piqué og hans firma valgt at investere tre milliarder amerikanske dollars svarende til godt 20 milliarder danske kroner. Det skriver Mirror.

Det nye format løber af stablen for første gang i november 2019 i enten Madrid eller Lille og vil gælde for de kommende 25 år.

Turneringen vil i alt omfatte 18 tennislandshold, hvori der er inkluderet to wildcards.

– I dag er en historisk dag. Vi er sikre på, at aftalen, som er godkendt af landene, helt sikkert vil garantere fremtiden for Davis Cup og for udviklingen at tennis på alle niveauer, lyder det fra fodboldstjernen.

– Det er en stor ære for mig at være en del af denne historiske proces. Tennis er en sport, som jeg har stor lidenskab for. Det er en af de lykkeligste dage i mit liv, fortsætter han.

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

Læs også: Ronaldo er iskold: Her giver han kæmpe sviner til sine nye holdkammerater i Juventus

Læs også: HAHA! Antoine Griezmann gør Sergio Ramos til grin på Instagram – Se billedet her

OVERSIGT

Scroll to Top