Peru vinder over Australien og Danmark er videre fra gruppespillet

Peru hjalp Danmark videre fra gruppen, men de danske drenge kunne godt have gjort det selv, da de spillede uafgjort mod Frankrig.

Danmark havde brug for en uafgjort eller en sejr mod Frankrig, for at gå videre fra gruppespillet. Sådan var scenariet ihvertfald, hvis Australien slog Peru.

Peru viste dog klassen, og slutter deres VM af med en sejr over Australien. Andre Carillo, som var yderst farlig i kampen mod Danmark, fik endelig hul på Perus byld, og åbnede ballet med en scoring til 1-0 i det 18. minut på et lækkert skud.

Australien dominerede kampen, og havde efterfølgende flere chancer, men Peru slog det sidste søm i kisten, da Paolo Guerrero scorede til 2-0 kort inde i 2. halvleg.

Herefter satte Australien Tim Cahill ind så han kunne jagte sin rekord-scoring, men håbet var slukket, og kampen endte 2-0.

I Danmarks kamp var det tydeligt, at de franske stjerner tog let på kampen, og mest af alt bare ville have den overstået.

Frankrig sparede flere profiler, og selvom de nye ansigter på banen ville vise sig frem, så var det nemt at se, at de franske stjerner kørte i lavt gear.

Åge Hareide havde også rystet posen, og sat flere nye spillere ind fra start, og det var fornuftigt, da både Cornelius og Braithwaite var farlige i første halvleg.

Mathias “Zanka” Jørgensen gjorde også god figur i kampen, hvor han sammen med Simon Kjær og AC, holdte Frankrig nede på et minimal antal chancer.

Begge holds fans holdte vejret i to forskellige situationer i første halvleg, hvor der kunne have været dømt to tynde straffespark.

Dommerens fløjte var dog tavs i begge situationer og pausestilingen var derfor 0-0.

2. halvleg forløb uden de store problemer, og Åge Hareide sendte Fischer og Dolberg på banen, så de også fik lidt VM-minutter.

En dansk sejr ville bringe Danmark op som gruppevinder, men det franske landshold viste klassen, og kørte den hjem stille og roligt.

En trist del af historien er dog, at Thomas Delaney stod skud for en masse fysiske dueller, hvor han flere gange var i græsset. Han måtte lade sig udskifte til sidst i kampen, men han burde være klar til Danmarks næste kamp på søndag.

kampen endte 0-0 og Danmark går videre sammen med Frankrig.