The perfect guide to the casino

PSG har længe prøvet: ‘Vi forsøgte at hente disse to verdensstjerner der dog smuttede til Barca og Real Madrid’

Med indkøbene af Neymar og Kylian Mbappé skulle man tro at PSG virkelig har sat sig selv op blandt de store drenge inden for europæisk fodbold, når vi snakker transfermarkedet. Sandheden er dog, at de har været der længe.

Allerede i 2012 og 2013 forsøgte PSG nemlig at hente to af de allerstørste talenter i international fodbold, indrømmer den tidligere sportslige direktør i PSG, Leonardo.

Man forsøgte sig nemlig dengang med et stort bud på Luka Modric, som var eftertragtet af blandt andre Real Madrid, som også endte med at købe ham for omkring 280 millioner kroner.
– På det tidspunkt prøvede vi at signe Modric, men det var ikke muligt. Vi havde allerede købt Thiago Silva og Ibrahimovic og Modric var altså for dyr. Så vi gik efter en anden mulighed og vi var overbeviste om at Verratti var et godt valg.

PSG har nu fået hænderne i Neymar, men Leonardo afslører, at PSG allerede i 2011 forsøgte at hente Neymar, som blev hentet af Barcelona i 2013:

– Vi talte med Neymar i 2011. Han var allerede en spiller som viste at han kunne blive hvad han er i dag, men vi troede at han ville blive i Brasilien indtil 2014, slutter Leonardo til mediet AS.

OVERSIGT

Scroll to Top