The perfect guide to the casino

Yoga-tøser blev GRILLET i ‘Løvens Hule’ – Sådan går det dem i dag

Kvinderne bag med virksomheden ‘Yogastreams’ fik et par stikpiller med på vejen, da de torsdag aften gæstede ‘Løvens Hule’.

Torsdag aften rullede endnu et afsnit af det populære iværksætter-program ‘Løvens Hule’ over tv-skærmen, og her var Anne Vestergaard Andersen og Gro Anna Skovbjerg, der står bag virksomhedens ‘Yogastreams’, blandt de håbefulde iværksættere, som håbede på at lande en investering.

Det blev dog langt fra tilfældet for de to Yoga-tøser, som især modtog hård kritik fra Jesper Buch for deres værdiansættelse på hele 12 millioner kroner, og derfor lykkedes det dem heller ikke at gå derfra med en investering.

På trods af det, så er Anne og Gro Anna dog glade for deres deltagelse, og førstnævnte fortæller, at de siden da har haft fokus på deres selverklærede mål om mere balancen i livet trods det travle iværksætter- og familieliv:

– Jeg er sat til at føde om en uge, så jeg kommer til også at bruge tid på familien.

– I iværksættermiljøet er det tit sådan noget, hvor man skal vælge imellem tid til virksomheden eller tid med familien.

– Gro og jeg har kørt efter en mere balanceret model, hvor der er plads til begge dele. Det gør, at man måske ikke vækster lige så meget, som man kunne, men vi er stolte af den måde, vi driver virksomhed på, siger hun.

Se videoen øverst i artiklen: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder.

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top