The perfect guide to the casino

Var Caroline Fleming Nicklas Bendtner utro? Nye afsløringer starter rygterne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem


Nicklas Bendtners bog ‘Begge sider’ udkommer imorgen, og allerede nu, er der kommet rigtig mange sandheder på bordet.

Nicklas Bendtner har fortalt rigtig meget om de fodboldmæssige oplevelser, og omkring, hvordan det var at være i Arsenal som ung og træne med førsteholdet som 17-årig. Han har også forklaret om byture, men nu har seneste uddrag afsløret, at der også var problemer med kærligheden.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

Nicklas Bendtner har sønnen Nicholas Bendtner på otte år sammen med Caroline Fleming, og de er ikke sammen idag. Det er der en helt særlig grund til, og det fortæller Nicklas Bendtner også i sin nye bog. Nicklas Bendtner fortæller, hvordan han en aften opdager, at der er tikket en noget afslørende besked ind på Carolines telefon, som han ikke kan lade være med at tjekke.

– Den er åbenbart koblet til hendes telefon, for der popper et vindue op om en ny messengerbesked. Beskeden er fra et navn, jeg genkender. Skuespilleren Jonathan Rhys Meyers. Jeg klikker på beskeden, jeg kan simpelthen ikke lade være. Og så kan jeg se, at de har mødtes tidligere på dagen til en kaffeaftale. Han skriver tak for sidst. At det var dejligt at se hende, skriver Bendtner i bogen og fortsætter.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

– Jeg kan mærke, at jeg må kende sandheden. Jeg har brug for at vide, hvor jeg står. Så om aftenen tager jeg fat i Caroline. ‘Jeg ved, at I har mødtes. Det stod på din computerskærm.’ Hun bryder fuldstændig sammen. Selvom de kun har drukket kaffe, og der ‘ingenting var i det’, er det med tårer og det hele, lyder det i bogen, efter Caroline Fleming i første omgang havde afvist, at hun kendte Jonathan Rhys Meyers.

– Og der er da også gode aftenener indimellem. Men under overfladen er alt forandret. Min forelskelse er gået i sig selv. Gnisten mangler. Hun har løjet for tykt til, at jeg bare kan glemme det, skrives der i bogen, der dermed afslører grunde til bruddet mellem de to.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top