The perfect guide to the casino

Realitystjerne RASER: ‘Er ikke utro’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Da Kasper Klausen og Michelle Vind deltog i ‘Ex on the Beach’, var der nok ingen af dem, der regnede med, at de ville være så heldige i programmet.

For stik modsat størstedelen af deltagerne i alle sæsonerne, så fandt Michelle Vind og Kasper Klausen sammen, og er stadig sammen den dag i dag. Det er altså et af de få par, der har fundet sammen under optagelserne af programmet, hvor forholdet stadig er blevet holdt intakt siden da.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

Nu raser Michelle Vind mod sine yngre følgere på Instagram, da hun i flere gange har fået tilsendt falske rygter om, at Kasper har været hende utro, til trods for, at han har været sammen med netop Michelle på de dage, hvor han skulle være blevet ‘spottet’ i byen, i gang med at kysse på en anden.

– Nu har jeg flere gang prøvet, at unge følgere har skrevet til mig, at Kasper har været mig utro. Og jeg ved med garanti, at det ikke passer, fordi der er aldrig nogle beviser for det, og de pågælende dage det er blevet sagt, at det er blevet gjort, har jeg altid været sammen med ham. Det er et fucking sørgeligt forsøg på at prøve at skille os ad, lave spild og måske få opmærksomhed for at jeg måske svarer jer. Uanset hvad, så er det fucking sørgeligt og det skal stoppes. Rygter er det klammeste du kan starte, uanset på hvem, lyder det blandt andet fra Michelle via hendes Instagram-story, der også har lagt et billede op, af et af de rygter som hun har fået tilsendt.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

Du kan se meget mere til Michelle Vind her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top