The perfect guide to the casino

Real Madrid-stjerne har fået barn med kæresten for syv måneder siden: Nu dropper han hende for drønlækker model

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Luka Jovic blev denne sommer et af Real Madrids store køb, da han efter en helt fantastisk sæson i Tyskland, drog videre til Madrid.

Den kun 21-årige angriber blev købt for omkring 60 millioner euros eller omkring 450 millioner kroner, efter han scorede 27 mål og leverede syv assists i 48 kampe. I denne sæson har han endnu ikke fået scoret på banen, men uden for banen går det rigtig godt.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

For omkring syv måneder siden blev Luka Jovic far, med modellen Andjela Manitasevic, men ifølge flere medier, så er Jovic blevet spottet i selskab med den 28-årige model Sofija Milosevic. Lokale medier skriver, at det er helt tilbage i august, at de faldt for hinanden, men at Jovic holder det stille, da han stadig er i et forhold med Andjela Manitasevic, som du kan se herunder.

Læs også: Vanviddet fortsætter: Tessie friendzoner René for hårdt i Danmark

Sofija Milosevic har tidligere datet Adem Ljajic, der spiller for Besiktas, og er også tidligere blevet sat sammen med Ante Rebic fra Kroatien, der denne sommer skiftede til AC Milan. Men man forstår da godt, at Luka Jovic kan have interesse i Milosevic, for se bare billederne herunder, hvor hun beviser, at hun er en skønhed uden lige.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top