The perfect guide to the casino

Vanvittig historie: Bro og Elina truet med at blive sendt i fængsel – Popsangeren måtte bestikke politiet

Foto: Ritzau Scanpix


Bro og Elina har været på ferie sammen, og det gik bestemt vildt for sig.

Bro og Elina havde været fra hinanden i en rum tid, men de har fundet sammen igen, og de er i øjeblikket på Zanzibar sammen.

Turen har ikke kun stået på hygge ved stranden og poolen, for de har også været ude at opleve lidt på en knallert – uden hjelm. Og det kunne have kostet dem dyrt.

– Vi blev stoppet på knallert, uden hjelm – og havde ikke lige kørekortet med. Så politimanden truer os med at sætte os i fængsel, indleder Bro på sin Instagram-profil.

Popsangeren vidste godt, at de naturligvis ikke skulle i fængsel, men hans godtroende kæreste, der er kendt fra ‘Paradise Hotel’, frygtede det værste.

SE OGSÅ: Sarah Grünewald helt NØGEN

– Jeg ved selvfølgelig godt at han har munden fuld af myg, så jeg tilbyder ham lidt skejs. Jeg ser så ikke at E står bag i mig og kamp græder fordi hun tror vi skal i fængsel nu. Er ikke stolt af den her, men jeg begynder at grine fordi hele situationen er så absurd. Og måske også lidt af hende fordi jeg godt vidste vi ikke ville komme i fængsel eller noget for at køre uden hjelm

Det hele ender dog godt for parret. Lidt penge, og så er det videre i teksten – vel og mærke uden hjelm igen.

– Nå men jeg stikker ham mønten, han gir mig highfive – og vi er på farten igen haha.. (selvfølgelig uden hjelm igen hahaha) #iskold #politi, skriver han.

Se Bro og Elina sammen på ferien her:

Se også: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top