The perfect guide to the casino

The Special One som Eriksens nye boss: Tottenham ansætter Mourinho

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Det bliver stjernemanageren José Mournho, der overtager jobbet som manager i Tottenham.

Den tidligere Manchester United-manager, José Mourinho, bliver ny manager i Tottenham, der tirsdag fyrede Mauricio Pochettino.

Tottenham nåede i sidste sæson for første gang nogensinde Champions League-finalen, men i denne sæson er Christian Eriksen og co. kommet skidt fra start i Premier League med kun tre sejre i de første 12 kampe og en foreløbig placering som nummer 14.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– I José har vi fÃ¥et en af de mest succesrige managers i fodboldens historie. Han har en enorm erfaring, og han er en stor taktiker. Han har vundet trofæer i samtlige de klubber, han har stÃ¥et i spidsen for, siger Tottenham-formand, Daniel Levy, ifølge BBC.

– Kvaliteten i truppen og klubbens akademi tiltaler mig meget. Jeg glæder mig til at arbejde med spillerne, siger José Mourinho.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Den 56-årige portugiser er tidligere assistent-træner i FC Barcelona, men han brød for alvor igennem, da det lykkedes for ham at vinde Champions League med hjemlandets FC Porto i 2004.

Derefter blev The Special One – som han kalder sig selv – hyret af Chelsea, som han i første omgang førte til to mesterskaber og dernæst til italienske Inter, som han førte til sejr i Champions League i 2010.

Den triumf skaffede ham til Real Madrid, som han vandt det spanske mesterskab med i 2012, inden turen gik tilbage til Chelsea, som han førte til det engelske mesterskab i 2015.

I 2016 kom han til Manchester United, som han året efter førte til sejr i Europa League, inden han i december 2018 blev fyret efter en mindre heldig periode.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top