The perfect guide to the casino

Iskold Guardiola afviser salg af reserve for 3,7 milliarder kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Der er ingen tvivl om, at Manchester City har en af de bredeste trupper i Europa. Her må flere stjerner weekend efter weekend sidde på bænken, da udvalget for cheftræner Pep Guardiola, er så stort.

En af de spillere, som tit sidder på bænken, er den 19-årige Phil Foden. I en alder af 19 år, kan han allerede skrive to Premier League titler på cv’et, men det er altså ikke fordi, at han har spillet den store rolle i de titler. Det blev til 43 minutter i 2017/18 sæsonen, og i sidste sæson, fik han 13 kampe og 327 minutter i Premier League.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Det er da også svært, når man skal konkurrere mod nogle af verdens største stjerner. Desværre er det blot blevet til fire optrædener i alle turneringer for Manchester City, hvor han kun i en enkelt kamp, har fået fuldtid. Det betyder dog ikke, at det store talent er glemt i Manchester City. Kontrakten udløber først i 2024, og Pep Guardiola har store forventninger til unge Foden.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Så store forventninger, at han skal være manden, der tager over for David Silva, når han forlader City. Derfor har Guardiola også udtalt, at Phil Foden under ingen omstændigheder kan blive solgt, og at han er den første i klubbens histore, som ligemeget hvor mange penge der bliver tilbudt, ikke kan blive solgt.

– Vi gav ikke Foden en ny kontrakt ved en fejl. Han er den eneste spiller, der ikke kan blive solgt, ligegyldigt buddets størrelse, den eneste nogensinde. Ikke engang for 3,7 milliarder kroner. Phil skal ingen steder, han er City-spiller. Vi vil ikke signe andre på den position, når David Silva smutter, har vi allerede vores næste magiker klar, siger Guardiola i den kommende bog ‘Pep’s City – sådan bygger man et superhold’.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top