The perfect guide to the casino

Mourinho: Derfor vil Europa League være stor at vinde

Jose Mourinho og Manchester United skal i aften forøge at spille sig i Europa League finalen som senere i år skal spilles på Friends Arena i Stockholm.

Læs også: Brøndby henter tidligere Real Madrid-stjernes lillebror: Så god er han i FIFA 17

Manchester United klarede i første kamp mod Celta at få sig et godt udgangspunkt med hjem til Manchester, og dette skal de forsøge at bygge videre på i aftenens Europa League-semifinale.

Og Jose Mourinho vil mene, at det vil være stort for Manchester United at vinde en europæisk titel med Manchester United:

– Champions League er den turnering, vi gerne vil være i. Men vi fokuserer også på, hvor vi er nu. Spiller vi Europa League til næste år, så er det fordi, vi ikke er gode nok til at spille Champions League.

– Men det vigtigste er uanset, at denne klub igen skal spille en europæisk finale. Det vil også være stort for klubben at kunne spille om den eneste titel, klubben aldrig har vundet. Vi har ikke mere end tre spillere, der har vundet en europæisk titel, og derfor vil det være vigtigt for resten også at få lov at prøve, siger Mourinho i følge Oldtrafford.dk.

Læs også: Den havde ingen set komme: Barcelonas glemte mand er på vej til Premier League

Læs også: Top 5: Stjerner som FCK kan hente hos andre Superliga-klubber

OVERSIGT

Scroll to Top