23042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Bet med Betfair: Danmark U21 spiller uafgjort til pausen

U21EM2015

I går spillede A-landsholdet og her ramte vi hos Footy vores bet, hvor vi forudsagde at kampen vil blive spillet til under 2,5 mål. Kampen endte 0-0 og vores odds gik derfor hjem. Vi har ramte de seneste fire ud af fem gange, hvilket med en indsats på 100 kr, vil have givet et overskud på 1085 kr. I aften prøver vi så med Danmarks U21-landshold, hvor vi tror på en tæt affære til pausen.

Vi er inde i en fin odds stime inde på Footy.dk og har indtil videre sikret et overskud på intet mindre end 1085 kr., på fem væddemål. Vi ramte A-landsholdets kamp i går og er klar til at give det et skud med U21-landsholdet i dag. De skal spille mod Englands U21-landshold, hvilket på papiret virker til at være en meget jævnbyrdig modstander.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Danmarks U21-landshold har ikke tabt i de seneste fem hjemmebanekampe. Det er blevet til ét enkelt uafgjort resultat og hele fire sejre. Det spændene her er dog at de i hele fire ud af de fem kampe har spillet 0-0 til pausen. Det er ofte nogle meget tætte kampe, hvor at udfaldet første kommer i anden halvleg. Vi har lagt mærke til at vores U21-landshold har en stor tendens til at spille uafgjort til pausen, specielt når de møder jævnbyrdige modstandere.

Aftens modstander er Englands-U21, hvilket også er et godt ungdomshold og en værdig modstander til de danske drenge. Holdet har vundet tre af de seneste fem udebanekampe, hvor det ellers er blevet til to nederlag. Dette landshold spiller også ofte tætte kampe, hvor holdene bruger første halvleg til at se hinanden and og spille en anelse mere forsigtigt, end de gør i første halvleg.

Vi forventer i aftens kamp en tæt affære, med to meget jævnbyrdige hold, hvilket i sidste ende vil gøre første halvleg til en taktisk affære, hvor holdene vil sætte defensiven i fokus. Det skulle gerne resultere i et uafgjort resultat til pausen, hvilket vi sætter vores penge på i aften.

Tip: Danmark U21 og England U21 spiller X til pausen
Odds: 2,10
Bookmaker: Betfair

Kampen spilles kl. 19.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.