28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Medie: Barcelona har udset denne overraskende spiller som Mascheranos afløser

20150318-222910-3-1000x483we

FC Barcelona har et aldrende midterforsvar, og derfor har klubben besluttet sig for at sikre sig fremtidigt ved at købe en ung talentfuld spiller til fremtiden.

FC Barcelona hentede i sommer Samuel Umtiti til klubben, men nu har de eftersigende fundet endnu en ung forsvarspiller til at supplere truppen. Ifølge The Sun drejer det sig om Ajax’ 20-årige colombianer Davinson Sanchez. Allerede i sommer var Barcelona interesserede i ham, men da Sanchez fandt ud af, at han var tiltænkt en rolle på B-holdet, var han ikke længere interesseret. I dette efterår har Sanchez dog været fast mand for Ajax og har dermed fået noget erfaring på højeste niveau, og det skulle have fået Barcelonas interesse til at stige igen. Denne gang er den spanske storklub villig til at give colombianeren en plads i førsteholdstruppen, hvor han er udset til at agere erstatning for 29-årige Pique og 32-årige Mascherano.

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.