The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Italien lægger fra land med tre point – og DU får dobbelt op

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Italien – Bosnien/Hercegovina – Italien vinder og under 3,5 mål

– Nations League fortsætter fredag, og her er en klar favorit, når Italien tager imod Bosnien/Hercegovina – også selvom det bliver uden tilskuere.

– I den første Nations League lykkedes det ikke for Italien at komme videre til semifinalen. De måtte se sig slået af turneringens senere vindere fra Portugal.

– Støvlelandet er ellers ivrige efter at komme tilbage på verdensscenen, efter at det sensationelt glippede med at komme med til VM i 2018 i Rusland. Ved EM i 2016 røg holdet ud i kvartfinalen efter nederlag til Tyskland på straffesparkskonkurrence. Det sidste rigtig fine resultat for italienerne er sølvmedaljen ved EM i 2012, hvor de tabte finalen til de forsvarende europamestre fra Spanien.

– Noget tyder bestemt på, at Italien er ved at have et rigtig slagkraftigt landshold igen. De azurblå vandt samtlige deres kvalifikationskampe til EM-slutrunden, som bliver spillet til næste år.

– Bl.a. lykkedes det to gange at vinde over dagens modstander. Italien vandt 2-1 hjemme og 3-0 i Bosnien.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Bosnien/Hercegovina har kun deltaget i en enkelt slutrunde. Det var VM i 2014 i Brasilien, hvor holdet blev nummer tre i den indledende pulje efter Argentina og Nigeria. Holdet tabte til Irland i play-off om at komme med til EM i 2016, mens det ikke lykkedes at komme til VM i 2018. Det er med andre ord ikke en af fodboldens sværvægtere, der gæster Italien, selvom de dog har gode spillere som Edin Dzeko og Miralem Pjanic.

– Det lykkedes for bosnierne at komme op i Nations League A efter en suveræn puljesejr i Nations League B, hvor modstanderne var Østrig og Nordirland.

– Italien er dog en modstandere af en noget anden kaliber. Europas sværvægtere kan godt få noget med hjem fra Italien, men mod de små og mellemstore nationer er det yderst sjældent, Italien sætter noget til i egen hule. Omvendt laver de normalt kun storsejre mod miniput-nationer. Og der er ingen spillere, der kan være i fantastisk kampform lige nu.

– Mens hjemmeholdet har vist flotte resultater, så har Bosnien/Hercegovina til gengæld tabt fem ud af deres seneste otte kampe, og fem ud af deres seneste seks udekampe.

– Onsidebetting giver odds 1,30 på italiensk sejr, og det er ikke rigtig værd at gå efter. Vi prøver at gå efter italiensk sejr kombineret med færre end 3,5 mål. Det betyder altså, at man har 1-0, 2-0, 3-0 og 2-1. Det burde række. Og et odds på 2 er fint nok.

Spilletidspunkt: 20.45

Sådan sluttede de i EM-kvalifikationen

Italien Nummer 1 i pulje J (V10 U0 T0)
Bosnien/Hercegovina nummer 4 i pulje J (V4 U1 T5)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,00

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 200 kroner

Overskud: 100 kroner

(Video: Carsten Werge driller Kasper Hjulmand)

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top