Girona - Barcelona: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [04/05/2023]

The perfect guide to the casino

Girona – Barcelona: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [04/05/2023]

Et spændende opgør venter i La Liga, når Girona tager imod stærke Barcelona på Estadi Municipal de Montilivi.

Det er tid til en storslået fodboldkamp i den spanske La Liga. Girona, der er på hjemmebane og ledes af manager Miguel Ángel Sánchez Muñoz, skal stå ansigt til ansigt med Barcelona. Kampen finder sted på Estadi Municipal de Montilivi og er en del af den regulære sæson – runde 34. Kampstart er planlagt til 18:30, dansk tid, den 4. maj.

Spilforslag: Dobbeltchance – uafgjort eller Barcelona

Dobbeltchance: Uafgjort eller Barcelona. Det er vores spilforslag til denne kamp. Med tanke på Barcelonas stærke præstationer på udebane og Gironas form, synes dette at være et sikkert valg. Spil nu hos Bet365.

Kampens detaljer

Hvem: Girona – Barcelona
Hvad: Primera División
Hvor: Estadi Municipal de Montilivi
Hvornår: Onsdag den 4. maj kl. 18:30
Spilforslag: Dobbeltchance: Uafgjort eller Barcelona – Spil nu hos Bet365

Sæsonstatus og Statistikker

Girona har efter 33 kampe indtaget en tredjeplads i La Liga med 22 sejre, fem uafgjorte og seks nederlag. De har formået at score 69 mål og har tilladt 40. På hjemmebane har Girona vist sig stærke med 13 sejre, to uafgjorte og et enkelt nederlag ud af 16 kampe.

Barcelona sidder på andenpladsen med 22 sejre, syv uafgjorte og fire nederlag efter 33 kampe. De har scoret 68 mål og har lukket 39 mål ind. På udebane har Barcelona vundet ni kampe, spillet seks uafgjort og tabt en enkelt ud af 16 kampe.

“Vi er klar til at give vores bedste og håber på at sikre en sejr. Vi har haft en god sæson indtil videre og vi vil fortsætte i samme spor,” udtaler Gironas manager, Miguel Ángel Sánchez Muñoz.

Form og Indbyrdes Opgør

Girona har gået ind i denne kamp med en sejr over Las Palmas med en slutscore på 2-0, mens Barcelona har sejret over Valencia med en slutscore på 4-2 i deres seneste opgør.

Begge hold har haft tre sejre og to nederlag i deres seneste fem kampe. På hjemmebane har Girona vundet to ud af de seneste fem kampe, mens Barcelona på udebane har en enkelt sejr og et nederlag i deres seneste fem kampe.

De seneste fem indbyrdes opgør mellem de to hold viser en let overvægt til Barcelona, der har vundet tre, mens Girona har vundet to. Det seneste opgør mellem de to hold endte med en 2-0 sejr til Girona.

Nøglespilleren: Iván Martín

Gironas nøglespiller, den 25-årige spanske midtbanespiller Iván Martín, bliver interessant at følge i denne kamp. Med hans 35 optrædener, fem mål og to assists i denne sæson, kan han blive en afgørende faktor i denne kamp.

“Jeg er klar til at give mit bedste og hjælpe holdet til en sejr. Vi er fokuserede og har arbejdet hårdt for at forberede os til denne kamp,” siger Iván Martín.

Udelukkelser

Girona: Ingen

Barcelona: Ingen

Skader

Girona: Cristhian Stuani (Fysisk ubehag), Juanpe (Næseoperation)

Barcelona: Frenkie De Jong (Ankelskade)

Forventede Startopstillinger

Girona: 4-5-1

P. Gazzaniga – D. Blind, Eric García, Miguel Gutiérrez, Yan Couto – Aleix García, Iván Martín, J. Solís, Pablo Torre, Y. Herrera – Sávio

Barcelona: 4-3-3

M. ter Stegen – A. Christensen, J. Koundé, João Cancelo, R. Araujo – Fermín, Pedri, İ. Gündoğan – João Félix, Lamine Yamal, R. Lewandowski

En intens og underholdende kamp venter os på Estadi Municipal de Montilivi, når Girona og Barcelona krydser klinger i La Liga. Kampstart er onsdag den 4. maj kl. 18:30, dansk tid. Vi ser frem til et fascinerende opgør.

La Liga live stream

Du kan se kampe fra La Liga via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste spanske række. Du kan læse med her, hvordan man opretter en konto hos bet365, og så kan du få adgang til både La Liga og meget anden sport. Her er en guide.

Live stream La Liga

Se La Liga via live streaming. Først skal du oprette en konto hos La Liga for at kunne se live streaming samt oddse på La Liga.

  1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!
  2. Herefter Opret konto / log ind
  3. Du skal sørge for at have penge på din spillekonto
  4. Gå derefter til “Live billeder” i top-menuen
  5. Vælg så din kamp fra La Liga

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream La Liga – KLIK HER!

Regler og vilkår for at se La Liga via stream

Både hvis du vil spille eller live streame hos bet365, skal du have penge på din spillekonto. Live streamingen er dog også tilgængelig, hvis du har placeret et væddemål inden for et døgn.

Live stream og odds på La Liga hos bet365 – KLIK HER!

Se La Liga i Danmark

Du kan se flere af La Liga-kampene på danske tv-kanaler. Hvis du ikke vil betale for en TV-pakke, kan du i Danmark tilgå den abonnementsfri live streaming af La Liga direkte hos bookmakerne, vi har nævnt her på siden.

La Ligas historie – kort

Real Madrid og Barcelona har i mange år kørt parløb om mesterskabet i Spanien. Real Madrid har dog vundet flest titler med 35, mens Barcelona har vundet 27 titler. Ligaen er kendetegnet af teknisk god fodbold, der er en fryd for øjet for de fleste fodboldfans.

Spilletider og kamptidspunkter i La Liga

Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top