Brøndby-boss nærmer sig exit: Har forhandlet med hans afløser i ugevis

The perfect guide to the casino

Brøndby-boss nærmer sig exit: Har forhandlet med hans afløser i ugevis

Carsten V. Jensens fremtid i Brøndby hænger tilsyneladende i en tynd tråd.

Det er ikke mange uger siden det kom frem, at Brøndbys bestyrelsesformand, Jan Bech Andersen, havde været til møde med den spanske sportsdirektør Miguel Torrecilla.

Dengang afviste han dog, at det var med henblik på at erstatte Carsten V. Jensen, men at mødet i stedet var sat op for at blive klogere på det spanske og portugisiske marked.

Det synes dog ikke helt at være tilfældet alligevel, for ifølge avisen La Voz de Asturias, så har den spanske sportsdirektør nemlig forhandlet med Brøndby i ugevis.

– Miguel Torrecilla, Real Zaragozas tidligere sportsdirektør, har været i forhandlinger med Brøndby i ugevis, med henblik på at indlede det, der kan blive hans andet ophold uden for Spanien, efter hans ophold i belgiske SK Beveren, skriver den spanske avis.

Samme melding kommer fra den spanske sportsavis Marca, og meget tyder dermed på, at Carsten V. Jensen snart kan være fortid på Vestegnen, såfremt Brøndby og 53-årige Miguel Torrecilla når til enighed om en aftale.

Miguel Torrecilla har foruden Real Zaragoza også været sportsdirektør i klubber som Sporting Gijon, Real Betis og Celta Vigo, mens han altså også var manden, der hentede Michael Krohn-Dehli og Daniel Wass til Celta Vigo.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top