Magiske De Bruyne og Haaland nedlagde chanceløse Arsenal

Mikel Artetas tropper måtte se chanceløst til i aftenens kamp mod Manchester City.

Der var lagt op til et brag af en kamp, da Manchester City onsdag aften tog imod Arsenal hjemme på Etihad Stadium, hvor de to Premier League-giganter krydsede klinger i en skæbnesvanger kamp om det engelske mesterskab, og her var det altså Pep Guardiolas mandskab der trak det længste strå.

Allerede fra start satte Manchester City sig på opgøret, og efter bare syv minutters spil kunne Kevin de Bruyne bringe hjemmeholdet i front efter en flot aktion og et oplæg af Haaland.

Kort inden halvleg øgede John Stones føringen til 2-0, og bare ni minutter inde i anden halvleg cementerede belgieren sejren, da han scorede sit andet mĂĄl til 3-0 – endnu engang pĂĄ et oplæg af Haaland.

Arsenal formĂĄede aldrig rigtig at lægge et pres pĂĄ Manchester City, men det lykkedes dog alligevel for The Gunners at pynte pĂĄ resultatet, da Rob Holding fandt vej til netmaskerne i det 86′ minut.

I slutminutterne lykkedes det endelig for Haaland ogsĂĄ at komme pĂĄ mĂĄltavlen, da han fem minutter inde i overtiden scorede til slutresultatet 4-1.

Med aftenens sejr har Manchester City nu kun to point op til Arsenal på førstepladsen. Pep Guardiola og co. har dog to kampe i hånden.