Freder kun to BIF-spillere: Alle andre kan forlade klubben

The perfect guide to the casino

Freder kun to BIF-spillere: Alle andre kan forlade klubben

Ifølge Tipsbladets chefredaktør, så er der rigtig mange af spillerne på Vestegnen, der skal bevise deres værd den kommende tid.

Det er ingen hemmelighed, at det langt fra kører på skinner på Vestegnen. Brøndby fik således kun lige med næb og kløer sneget sig med i mesterskabsspillet, og her har spillet på grønsværnen bestemt ikke været noget at juble over.

Tre point i fire kampe og en målscorer på 2-9 er de sløje fakta for de blå-gule, og flere af spillerne skal dermed også til eksamen den kommende tid.

Det forklarer Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen.

– Jeg tror simpelthen, det er alle, der er til overvejelse lige nu. Der er kommet nye ejere ind, som ikke har sagt ret meget, og som for mig at se ikke har været tydelige omkring, hvad der skal ske med den her klub.

– Jeg tror, at det operative er, at man skal stå som noget, der ligner en guldkandidat eller i hvert fald en udfordrer, når vi kommer hen i midten af juni, og Superligaen er spillet færdig for denne omgang, siger Troels Bager Thøgersen og fortsætter:

– Det er derfor de her kommende uger er så vigtige. Jeg tror, at det er alle, der er til prøve her. Det er nærmest alle mand i spillertruppen pånær Nicolai Vallys og Ohi Omoijuanfo, som jeg måske vil frede.

– Men alle andre skal til at bevise deres værd. Det er også folkene på trænerbænken og direktionsgangene. Jeg tror faktisk, det er hele vejen igennem, at man skal vise de her nye ejere, at man skal være med til det her, lyder analysen fra Troels Bager Thøgersen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top