Dansker-klub lurer på Jesper Lindstrøm: Følger ham tæt under CL-brag

The perfect guide to the casino

Dansker-klub lurer på Jesper Lindstrøm: Følger ham tæt under CL-brag

Den tidligere Brøndby-stjerne er i høj kurs i øjeblikket.

22-årige Jesper Lindstrøm har i den grad slået sit navn fast i udlandet, siden han i sommeren 2021 forlod de trygge rammer på Vestegnen til fordel for et skifte til Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt.

Her har den talentfulde dansker således haft stor succes, og i indeværende sæson står han blandt andet noteret for syv mål og to oplæg i Bundesliga-kampe.

Det har også medført stor interesse for Jesper Lindstrøm, der tidligere er blevet sat i forbindelse med adskillige europæiske storklubber, og nu skulle der angiveligt også være interesse fra AC Milan, hvor danske Simon Kjær til dagligt slår sine folder.

Ifølge det italienske medie Calciomercato, så er AC Milans sportsdirektør, Paolo Maldini, angiveligt til stede på Deutsche Bank Park i Frankfurt for at følge Jesper Lindstrøm under den igangværende Champions League-kamp mellem Eintracht Frankfurt og Napoli.

Den italienske storklub skulle ligeledes have undersøgt muligheden for at hente Jesper Lindstrøm til sommer, og det bliver dermed spændende at se, hvorvidt den tidligere Brøndby-stjerne er at finde i Frankfurt efter sommerferien.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top